ΚΑΡΙΕΡΑ

Γίνετε μέλος των ομάδων μας!

Η ΕΛΒΕ αναζητά πάντα νέα ταλέντα για να ενταχθούν στην ομάδα της!

Από τεχνικούς ένδυσης μέχρι ειδικούς προμηθειών και διαχειριστές προσφορών, προσφέρουμε δυναμικές και προκλητικές θέσεις σε έναν διεθνή και γρήγορο κλάδο. Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε; Λαμβάνουμε και εξετάζουμε κάθε πιθανό συνεργάτη που μας προσεγγίζει! Δεχόμαστε βιογραφικά ακόμα και στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια θέση προς κάλυψη. Στείλτε μας το βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή σας στο info@elvesa.gr !

ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΕΣΗ: Τεχνικός Παραγωγής Ενδυμάτων

Αναζητούμε κάποιον που ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην ομάδα μας στην Καβάλα, με προϋπηρεσία ή/και εμπειρία στον τομέα της ένδυσης. Ο επιθυμητός υποψήφιος θα ενταχθεί και θα υποστηρίξει το τεχνικό μας τμήμα, στη διαδικασία ασφάλισης ποιότητας, στον καθορισμό των τεχνικών απαιτήσεων και στην εφαρμογή προδιαγραφών. Αγγλικά και ελληνικά απαιτούνται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για να υποβάλετε αίτηση, στείλτε το βιογραφικό σας & συνοδευτική επιστολή στοinfo@elvesa.gr

Περισσότερες πληροφορίες

ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΕΣΗ: Clothing Technologist Senior – German Speaker

Αναζητούμε κάποιον είτε να εργάζεται εξ αποστάσεως είτε να ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην ομάδα μας στην Καβάλα, που ενδιαφέρεται να μας βοηθήσει στη μετάφραση και προετοιμασία των τεχνικών προδιαγραφών των προσφορών και προετοιμασία φακέλων διεθνών διαγωνισμών
Δυνατότητα μερικής απασχόλησης
Τα γερμανικά απαιτούνται σε επίπεδο άπταιστο. Απαιτείται ιδιαίτερη κατανόηση και άνεση με τη γλώσσα.

Για να υποβάλετε αίτηση, στείλτε το βιογραφικό σας & συνοδευτική επιστολή στο info@elvesa.gr 

Περισσότερες πληροφορίες