Η ΕΛΒΕ Α.Ε. προμηθεύει την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004

από | Μάι 5, 2004 | ΕΛΒΕ Νέα, Στολές | 0 Σχόλια

Η ΕΛΒΕ Α.Ε. προμηθεύει την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004

Η ΕΛΒΕ Α.Ε. μόλις έγινε ο επίσημος προμηθευτής στολών και άλλων ρούχων για την Ολυμπιακή Επιτροπή Αθηνών 2004 και θα προμηθεύσει το προσωπικό της με στολές και επώνυμα εμπορεύματα για την εποχή της συμφωνίας.
olympic games stadium

Ολυμπιακοί Αγώνες – Ιστορία

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν στην Αρχαία Ελλάδα για να τιμήσουν τον Δία, τον πατέρα των Θεών. Ο πρώτος Ολυμπιακός Αγώνας που καταγράφηκε έγινε το 776 π.Χ. Σύμφωνα με την ιστορία, ιδρύθηκαν από τον Πέλοπα, τον βασιλιά της Πελοποννήσου και πραγματοποιούνταν στην Ολυμπία.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην αρχαιότητα προορίζονταν αποκλειστικά για νέους από τον ελληνικό κόσμο που προκαλούσαν ο ένας τον άλλον για τη δόξα και ένα στεφάνι από φύλλα ελιάς.
Ο διαγωνισμός περιλάμβανε αθλητικές δραστηριότητες όπως πάλη, άλμα εις μήκος, δίσκος, τρέξιμο, ακοντισμός, άρματα, ιπποδρομίες και παγκράτιο.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θεωρούνταν ιερή γιορτή. Οι Αγώνες ξεκινούσαν κάθε πανσέληνο του Αυγούστου και όλοι οι πόλεμοι έπρεπε να σταματήσουν όσο γινόταν ο διαγωνισμός. Οι Ρωμαίοι συμμετείχαν επίσης στους Αγώνες, κατά τη διάρκεια του Pax Romana. Ωστόσο, το 395 μ.Χ., ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Β’ αποφάσισε να τους απαγορεύσει με τον ισχυρισμό ότι επρόκειτο για παγανιστική εορτή. Έτσι κατέστρεψε τους ναούς και τα στάδια της Ολυμπίας όπου γίνονταν οι αγώνες.

Ήταν τότε το 1896 που ο Pierre de Coubertin αποφάσισε να επαναφέρει τη διοργάνωση στη σύγχρονη εποχή και έκανε τους Ολυμπιακούς Αγώνες το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν αρχικά στην Αθήνα στο ανακαινισμένο «Παναθηναϊκό Στάδιο» (Καλλιμάρμαρο).
Το 2004, μετά από 104 χρόνια, οι Ολυμπιακοί Αγώνες επέστρεψαν στη γενέτειρά τους. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας 2004 υποδέχθηκαν αθλητές από 200 χώρες για 17 ημέρες σκληρού αγώνα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας 2004 πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο στο εντυπωσιακό Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ), ενώ η σφαιροβολία έγινε στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας.

Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2004

Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα ονομάζονται επίσης Αγώνες της XXVIII Ολυμπιάδας και γνωστοί ως Αθήνα 2004 είναι μια διεθνής διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 29 Αυγούστου 2004 στην Αθήνα, Ελλάδα.
Στους Αγώνες συμμετείχαν 10.625 αθλητές, περίπου 600 περισσότεροι από το αναμενόμενο, συνοδευόμενοι από 5.501 αξιωματούχους ομάδων από 201 χώρες, με 301 αγώνες μετάλλων σε 28 διαφορετικά αθλήματα.

Η Αθήνα το 2004 σηματοδότησε την πρώτη φορά μετά τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 που συμμετείχαν όλες οι χώρες με Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και την 1η φορά που η Αθήνα φιλοξένησε τους Αγώνες από την πρώτη σύγχρονη ενσάρκωση των Ολυμπιακών Αγώνων το 1896. Η Αθήνα έγινε μία από τις τέσσερις μόνο πόλεις τότε είχε φιλοξενήσει τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες σε δύο περιπτώσεις (μαζί με το Παρίσι, το Λονδίνο και το Λος Άντζελες).

Η υπηρεσία

Στολές Ολυμπιακών Αγώνων

Η ΕΛΒΕ ήταν υπεύθυνη για την ένδυση του προσωπικού με επώνυμα εταιρικά ρούχα καθώς και για την παραγωγή επίσημων εμπορευμάτων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Για αυτή την εκδήλωση, η ΕΛΒΕ προμήθευσε πουκάμισα, γραβάτες, άνορακ, κασκόλ, εσάρπες, πουλόβερ, φορέματα, γιλέκα, παντελόνια και κοντά.
Η προμήθεια στην Οργανωτική Επιτροπή Αθηνών (ATHOC) μεταφράζεται σε προμήθεια ρούχων σε έναν οργανισμό που αποτελείται από περισσότερα από 150.000 άτομα, Προσωπικό, Εθελοντές, μέλη της οικογένειας των Ολυμπιακών Αγώνων, συνεργάτες και χορηγούς και μέσα ενημέρωσης.
Ορισμένα προϊόντα που κατασκευάστηκαν ήταν επίσης επώνυμα εμπορεύματα που πωλήθηκαν μέσω εξουσιοδοτημένων καταστημάτων.

Εργασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως ελληνική εταιρεία

Η ΕΛΒΕ Α.Ε. έχει την εξαιρετική τιμή και διέπεται από περηφάνια που εργάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, και κυρίως για την ελληνική κληρονομιά της.
Η ποικιλία των ειδών ένδυσης, οι συνολικές τεχνικές τους καθώς και οι μεγάλες ποσότητες είναι προκλήσεις που η ΕΛΒΕ έχει προετοιμαστεί να ξεπεράσει.

Είστε εταιρεία εκδηλώσεων και αναζητάτε εταιρικά ρούχα ή λειτουργικά ρούχα; Σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για κάποια αθλητικά ρούχα που πουλάμε αυτή τη στιγμή και στο e-shop μας;
Επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή στο info@elvesa.gr και η ομάδα μας ευχαρίστως θα σας βοηθήσει με το αίτημά σας!