Η ΕΛΒΕ ΑΕ προμηθεύει τις στολές του προσωπικού του Μουσείου του Λούβρου

από | Ιαν 5, 2012 | ΕΛΒΕ Νέα, Στολές | 0 Σχόλια

Η ΕΛΒΕ ΑΕ προμηθεύει τις στολές του προσωπικού του Μουσείου του Λούβρου

Η ΕΛΒΕ ΑΕ μόλις σύναψε συμφωνία-πλαίσιο διάρκειας 4 ετών με το Μουσείο του Λούβρου και θα προμηθεύει το προσωπικό με στολές και αξεσουάρ καθ’ όλη τη διάρκεια της συμφωνίας. ELVE Team Louvres

Το Μουσείο του Λούβρου με λίγα λόγια

Αρχικά χτίστηκε ως φρούριο το 1190 και στη συνέχεια ανακατασκευάστηκε ως βασιλικό παλάτι τον 16ο αιώνα, το Λούβρο είναι το μεγαλύτερο και πιο διάσημο μουσείο στον κόσμο και παρουσιάζει μια από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές τέχνης στην ιστορία. Το υπέροχο, μπαρόκ παλάτι και μουσείο «Le Musée du Louvre» στα γαλλικά, βρίσκεται κατά μήκος των όχθεων του ποταμού Σηκουάνα στο Παρίσι. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης. Κάθε χρόνο, 9 έως 10 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το μουσείο, περπατώντας γύρω από τα 243.000m2 του με περίπου 73.000m2 υπέροχων συλλογών τέχνης και ιστορίας. Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα Pariszigzag, , λέγεται ότι κάποιος θα χρειαζόταν 4 ολόκληρες ημέρες (με 10 δευτερόλεπτα ανά έργο τέχνης) για να κάνει μια πλήρη επίσκεψη στην πλήρη συλλογή του Λούβρου.

Το Προσωπικό & οι στολές του Λούβρου

Το Λούβρο απασχολεί περίπου 2000 άτομα και απαιτεί από αυτούς να φορούν επίσημες στολές προκειμένου να παραμείνουν σύμφωνοι με την πολυτελή διεθνή εικόνα της επωνυμίας τους. Οι εργαζόμενοι διαθέτουν συγκεκριμένες στολές για καλοκαίρι & χειμώνα, με προσαρμοσμένες τροποποιήσεις που γίνονται από τους επίσημους προμηθευτές τους. Ανάλογα με την εποχή, οι άνδρες υπάλληλοι μπορούν να φορούν μια επίσημη στολή με μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα ή απλώς ένα μπλουζάκι πόλο με γραβάτα. Οι γυναίκες υπάλληλοι συνήθως επιλέγουν μεταξύ μαύρου παντελονιού ή μαύρης φούστας και λευκό πουκάμισο και κασκόλ. Είναι προφανώς απαραίτητο ότι η ποιότητα και η ανθεκτικότητα του ενδύματος θα ταιριάζει με τον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό τους, και η ΕΛΒΕ επέλεξε τα υφάσματα και τα υλικά για την παραγωγή σύμφωνα με τις ανάλογες προσδοκίες Εκτός από το επίσημο ντύσιμό του, κάθε υπάλληλος φοράει το σήμα του και την ταυτότητα του για να αναγνωρίζεται εύκολα.

Η υπηρεσία που παρέχει η ΕΛΒΕ

Η ΕΛΒΕ έχει μακροχρόνια τεχνογνωσία στα ρούχα, και ειδικότερα στην παραγωγή στολών και ρουχισμού εργασίας και είναι περήφανη που έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με το Μουσείο του Λούβρου. Η ομάδα της ΕΛΒΕ εργάστηκε σκληρά μελετώντας τις τεχνικές απαιτήσεις και τις σχεδιαστικές προσδοκίες του Λούβρου και κατέληξε με τη συλλογή 2013-2016. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ΕΛΒΕ θα είναι υπεύθυνη για την προμήθεια των σετ στολών στο προσωπικό του Μουσείου. Αυτό σημαίνει ότι η ΕΛΒΕ θα είναι πλήρως υπεύθυνη για την προμήθεια των υφασμάτων και των διακοσμητικών, τη σύλληψη των σχεδίων και των ρούχων, την κατασκευή των ενδυμάτων, την παράδοση των εμπορευμάτων καθώς και τον ποιοτικό έλεγχο και τις επιθεωρήσεις. Ωστόσο, ο Έλληνας προμηθευτής ρούχων θα είναι επίσης υπεύθυνος για τη μέτρηση του μεγέθους κάθε υπαλλήλου και την πραγματοποίηση προσαρμογών και διορθώσεων σε κάθε μέλος του προσωπικού του Λούβρου. Για να γίνει αυτό, η ομάδα θα βρίσκεται στο χώρο κάθε φορά που απαιτείται για αρκετές ημέρες για να φροντίσει για την τοποθέτηση των στολών και θα κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές.

Η ΕΛΒΕ δραστηριοποιείται στην Ευρώπη

Δραστηριοποιώντας κατά κύριο λόγο στην ελληνική, την κυπριακή και τη γερμανική αγορά, η ΕΛΒΕ ευελπιστεί σε για περισσότερες διεθνείς συνεργασίες και επεκτείνει συνεχώς το εύρος της σε νέες αγορές, νέα πελατεία και νέες προκλήσεις. Καθιερωμένη πλέον με σημαντικές συνεργασίες στη γαλλική αγορά, η ΕΛΒΕ συνεχίζει να ανέρχεται στην Ευρώπη γενικότερα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΛΒΕ συνεργάζεται με μουσείο καθώς είχε ήδη άλλες συνεργασίες στο παρελθόν. Είστε δημόσια ή ιδιωτική ομάδα και αναζητάτε επαγγελματικές στολές, ρούχα εργασίας και ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@elvesa.gr και η ομάδα μας θα σας βοηθήσει με χαρά στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή των επώνυμων ενδυμάτων και αξεσουάρ σας.