ΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

ΕΛΒΕ ΑΕ

Εξειδίκευση στην ένδυση από το 1971
   

Η ΕΛΒΕ Α.Ε ιδρύθηκε το 1971 και είναι ένας ευρωπαϊκός όμιλος εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αθηνών με έδρα την Καβάλα στη Βόρεια Ελλάδα. Η ΕΛΒΕ έχει μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων που εργάζονται  από διάφορα σημεία στην Ευρώπη και ειδικεύεται στο εμπόριο στολών, εταιρικών ενδυμάτων, αξεσουάρ και Μέσων Ατομικής Προστασίας. Από το 2008, επενδύει και σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η ΕΛΒΕ ΑΕ έχει τρεις βασικές δραστηριότητες:

ΕΛΒΕ ΣΤΟΛΕΣ: Η κύρια δραστηριότητα της ΕΛΒΕ είναι η εμπορία στολών, ενδυμάτων εργασίας και εξοπλισμού ατομικής προστασίας (ΜΑΠ), προμηθεύοντας κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα όπως ο Ελληνικός και Γερμανικός Στρατός/Αστυνομία, σιδηροδρομικές εταιρείες, εταιρείες Πετρελαίου & Ηλεκτρισμού, μουσεία, αεροπορικές εταιρείες κ.α.

ΕΛΒΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Από το 2008 και μετά η ΕΛΒΕ επενδύει στο χώρο της ενέργειας και ειδικά των ανανεώσιμων πηγών (ΑΠΕ). Στο ενεργειακό δυναμικό της εταιρείας έχουν ενταχτεί φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 5,2MW με προοπτικές ανάπτυξης.

Uniforms-eshop.gr: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΛΒΕ δημιουργήθηκε το 2021. Εξυπηρετεί πελάτες λιανικής και εμπορεύεται προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και ρουχισμό εργασίας. Το e-shop δραστηριοποιείται σε 4 βασικές κατηγορίες ρούχων και αξεσουάρ: Αστυνομίας, Στρατού, Εργασίας και Outdoor

ΕΛΒΕ ΣΤΟΛΕΣ

Εξειδίκευση στην ένδυση σε Ελλάδα και Ευρώπη

   
Το τμήμα στολών της ΕΛΒΕ εξειδικεύεται στην παραγωγή στολών, ρουχισμού εργασίας και προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας, επιλέξτε παρακάτω την κατηγορία που σας ενδιαφέρει

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΝΔΙΣΗ

ΕΡΓΑΤΙΚΑ & ΜΑΠ

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΛΒΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

5 πάρκα ηλιακής ενέργειας με παραγωγή 7500000KwH

ΕΛΒΕ ΑΕ map
   
Η ΕΛΒΕ Α.Ε. επενδύει ενεργά σε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις από το 2008.

Τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια κοινότητα εξετάζει ολοένα και περισσότερο τη μείωση των αποτυπωμάτων άνθρακα στις βιομηχανίες της.

Αυτό γίνεται με την εύρεση νέων τρόπων παραγωγής, αλλά και με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με βιώσιμους και πιο πράσινους τρόπους, αντικαθιστώντας τις ρυπογόνες μονάδες ορυκτών καυσίμων.

Με τη οικολογική της συνείδηση και την προθυμία της να συμμετάσχει σε αυτές τις προσπάθειες, η ΕΛΒΕ ΑΕ αναπτύσσει ενεργά φωτοβολταϊκά πάρκα σε όλη την Ελλάδα.

Με τη δυναμική γεωγραφική της θέση, το ήπιο κλίμα και τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, η Ελλάδα έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχει βέλτιστα αποτελέσματα με αυτού του είδους τις πηγές ενέργειας.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το ενεργειακό μας χαρτοφυλάκιο; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

Πρώτη εταιρεία ένδυσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ELBE:ATH)
   
Η ΕΛΒΕ ιδρύθηκε το 1987 με την επωνυμία ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Α.Ε (από ΕΛΒΕ ΕΠΕ, ιδρύσεως 1971). Πλέον η επωνυμία της εταιρίας είναι ΕΛΒΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, με το διακριτικό τίτλο ΕΛΒΕ ΑΕ. Η εταιρεία εδρεύει στην Καβάλα, στη Βόρειο Ελλάδα και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ELBE:ATH) από το 1995.

Όλοι οι ισολογισμοί, οι γενικές συνελεύσεις και άλλες σχετικές εταιρικές πληροφορίες είναι δημόσιες πληροφορίες και είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό μας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας, επιλέξτε τους παρακάτω συνδέσμους.